2021-10-27 13:34:32• hírek • Fizetett tartalom

A Vizek Birodalma továbbra is az önök szolgálatában!

Turisták ezrei képesek több száz kilométert megtenni azért, amiért nekünk még csak el sem kell utaznunk, hisz a régió legmodernebb és legkedveltebb aquaparkja télen nyáron nyitva áll a gyógyulni, kikapcsolódni, vagy csak egyszerűen az ellazulni vágyók előtt.

Ha szeretne könnyedén túllendülni a zsúfolt hétköznapokon, nem kell mást tennie, látogasson el  aquaparkunkba, most elmondjuk azt is, hogy miért.


A benti élménymedence a fürdőbe látogató vendégek egyik kedvenc tartózkodási helye. A 30-32 °C hőmérsékletű víz lehetővé teszi, hogy a család minden tagja lubickolhasson a közel 400 négyzetméteres medencében. Az úszásra kijelölt, 140 cm mélységű részben mindenki kedvére mozgathatja meg az ízületeit, majd következhet a valamivel alacsonyabb, 120 cm mélységű, élményelemekkel, körforgóval ellátott zóna a jól megérdemelt pihenéssel, szórakozással. Amint a gyermekek belépnek az élményfürdőbe, az első útjuk a gyermekmedencéhez vezet, majd ezt követően a játszóházba, ahol a kicsik kedvükre játszhatnak és vezethetik le az energiájukat. Az Aquastar 120 cm mélységű tanmedencéjében az úszás a kinti időjárás ellenére is a hétköznapjaink szerves része maradhat.


Az Aquastar vendégeinek jelentős része továbbra is a termálvíz kiváló minősége miatt látogat el az élményfürdőbe. Az 1300 méter mélyről feltörő víz reumatikus és egyéb ízületi bántalmak kezelésére is kiváló.


A maximális kikapcsolódás, a mentális relaxáció, a test és az általános megújulás érdekében vendégeink igénybe vehetik élményfürdőnk szaunavilágát. A szaunabirodalmunkban négyféle szaunát fedezhetnek fel: infraszauna, gőzszauna, finn szauna, sószoba. Folytatódnak a közkedvelt szaunaszeánszok is. Szaunamesterünk hetente négy alkalommal (hétfőn, szerdán, péntek, szombat) a magukból a stresszt kiűzni, lazulni, feltöltődni vágyó vendégeink rendelkezésére áll.


A téli időszakban a fedett medencékhez hasonlóan az Aquastar a gasztronómiában is a „maximumon ég”. A földszinti büfénkben olyan pizzát ehetnek, amelynek valóban egyetlen korosztály sem tud ellenállni, de ez alól a hamburgerünk, a rántotthúsos szendvicsünk sem kivétel, illetve akkor sem tévedünk, ha az étlapról kiemeljük a pacallevest, mely az egyik legkedveltebb étek az Aquastar konyhájának kínálatából.


A kormányrendeletek értelmében a belépés változatlanul az oltási igazolás felmutatásával történik. Természetesen belépésre jogosultak azok a személyek is, akik az Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) által kiállított hivatalos okirattal igazolják, hogy átestek a koronavíruson.


További részletekért látogasson el weboldalunkra, a www.aquastarsatumare.ro címen, keressen minket a 0361-409.888–as telefonszámon vagy személyesen, Szatmárnémetiben a Gorunului utca 8 szám alatt.


Szeretettel várjuk önöket naponta 10 és 21 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: